2013-03-01 17:57:09• hírek • Szatmar.ro

Két siker után esélytelenül?

Nem ápolhat eget verő reményeket a szombati, nagyváradi fellépése előtt a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata az országos bajnokság második osztályának 11. fordulójában. Mindezt annak ellenére, hogy Nicolae Istrate együttese eddig hibátlan az új esztendőben.

Azt követően, hogy az ősszel mindössze egy győzelemre és egy döntetlenre futotta a fiúk erejéből, akár meglepetésként is kezelhetjük, hogy az idei két bajnokin mind a négy pontot sikerült megszerezniük. Előbb egy hihetetlenül pontgazdag meccsen a Nagyszentmiklóst sikerült legyőzni 45-36-ra, majd egy ennél szorosabb összecsapáson a Nagyszeben szenvedett 31-29 arányú vereséget Szatmárnémetiben.

A két hazai meccs után ezúttal tehát idegenben lép pályára a VSK, ám nem elsősorban ez csökkenti az esélyeit. Sokkal inkább az, hogy a Nagyvárad továbbra is szeretne feljutni az élvonalba. Noha a Körös-partiak jelenleg a negyedikek a tabellán, a listavezető Nagybányai HCM mögött öt, a szintén feljutást jelentő második helyen álló Ploiesti mögött viszont mindössze három pont a lemaradásuk.

Ezzel szemben az egy meccsel többet játszott VSK 7 pontjával jelenleg a 7. helyen áll a tízcsapatos bajnokságban. Arra, hogy pontjai számát növelje, a következő fordulóban se sok esélye lesz a csapatnak: március 9-én ugyanis az eddig veretlen listavezető Nagybányai HCM látogat az Ady Endre utcába.

A 12. forduló, szombat:
Fogaras - Extrem
Pitesti - Beszterce
Nagyszentmiklós - Craiova
Nagyvárad - Szatmárnémeti
Nagybányai HCM - Segesvár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: